Det praktiske

Når i har modtaget en tid via brev, mail eller en telefonopringning, møder i op på den adresse i har fået oplyst eller vi er blevet enige om. I skal lige være opmærksomme på, at vi har tre forskellige adresser, så i møder det rigtige sted. Nogle gange aftaler vi, at vi mødes hjemme hos jer eller i institutionen, alt efter hvad i ønsker og der praktisk er muligt for jer og os.

Hos os kan I sætte jer i venterummet, når i kommer, hvor terapeuten vil hente jer. Det er en god ide, hvis jeres barns tøj er nemt at bevæge sig i. Hvis det er en undersøgelse, barnet skal til, vil det være fint, hvis i har en taske med skiftetøj med, med korte shorts og en t-shirt.

Ved undersøgelsen vil vi ofte filme. Vi bruger optagelsen  i vores analysearbejde, så vi har mulighed for at kigge tilbage og analysere på det, vi har set. Filmen bruges kun til vores interne analyse og slettes efterfølgende.

Hvis vi ønsker at bruge en film til undervisningsbrug, vil I først blive spurgt, om vi må gemme og bruge optagelsen.

Forældrene, enten begge eller den ene, følger oftest barnet til undersøgelse eller træning. I kan måske fortælle barnet, at det skal til gymnastik eller ind og være sammen med med nogle voksne og at mor og far er med . Hvis det er et større barn, der skal til undersøgelse, har vi oftest holdt møde med forældre og nære omsorgspersoner inden. Vi har der kunnet tale om, hvad i kan sige til barnet. Ved nogle børn er det en fordel, at de har hørt lidt nærmere om, hvad de skal, så de både ved, at der kan være nogle aktiviteter ved bordet og også aktiviteter på gulvet, hvor de bevæger sig. Nogle gange har vi efter aftale med forældrene hilst på barnet i institutionen, den dag vi holder et opstartsmøde, så barnet har ansigter på dem, de skal møde. De fleste børn vil opleve det som leg at komme ind til os, da vi har forskellige nye ting at lege med og udforske. Barnet vil være i centrum og få fuld opmærksomhed og det er vigtigt for os, at det bliver i en god og tryg atmosfære og at det foregår udfra det barnet kan være med til.  

Det er vigtigt med jer forældres nærvær under undersøgelse og træning. Derfor skal mobiltelefonen slukkes.Hvis der i barnets interesse er behov for at der tages billeder, skal I lige spørge og have tilladelse af terapeuten først. 

Hvis i ikke kan på den tilbudte tid, må i forvente yderligere ventetid. Vi tilstræber os, at tider til et eventuelt træningsforløb kan blive på tider, der passer ind i familiens planlægning. Samtidig må vi konstatere, at vi har en stram kalender, der er afhængig af mange faktorer, bla. mulighed for at have træningslokale. Derfor har vi nogle gange ikke så mange muligheder for at være flexible i forhold til en ønsket tid.

Ved afbud kan i kontakte enten terapeuten, der er tilknyttet eller vores sekretær Lene Carlsen, se under kontakt.

Det er sjovt at gynge

  Forældrehistorie... Læs mere

Weltklasse