Hvad skal jeg sige til mit barn?

Det er op til jer forældre, hvad i siger til jeres barn, når det skal ind til os, da i bedst kan vurdere, hvad jeres barn har brug for at vide. 

Vi har erfaring med, at børnene efter en undersøgelse hos os, synes det har været sjovt og spændende, da vi har nogle ting de ikke har prøvet før og vi prøver at gøre det så rart som muligt at være her. Barnet kan nogle gange sige, at de har været til gymnastik eller været inde og lege med os.

Selvom barnet udtrykker ovenstående, bruger vi standardiserede tests, som oftest skal tages i en bestemt rækkefølge og som vi gerne vil kunne gennemføre. Derfor kan det være godt for nogle børn på forhånd at vide, at de ikke kun skal bruge kroppen, (det de kalder gymnastik), men også skal sidde stille ved et bord og løse nogle opgaver, som den voksne beder dem om.

Nogle forældre fortæller deres barn, hvad det konkret skal have hjælp til, fx "at du falder tit, så det skal de hjælpe dig med". Eller "det kan være svært for dig at åbne din madkasse, så det kan de hjælpe dig med at blive bedre til".

Det er sjovt at gynge

  Forældrehistorie... Læs mere

Weltklasse